Saturday, 11 June 2011

esOk aLik skOla...adUhAi ~

    Salam....kepada sume kawan yang mengenali diri ini...mintak maap banyak-banyak...dah lame tak renew post...em...esok aku terpakse alek asrama...pekse pon dah nak dekat nie..spM wo..sape tak takot...haha...kepada sesape yang mengikuti Project Location tu...jangan risau...ade sambungannye...aku mintak maap sangat-sangat tak dapat abez kan cuti nie...coz aku nie yo'o bz kan diri....hehe....just wait n see the ending of the story...and aku appreciate kat sume readers yg bace story ue...even aku nie sebenarnya bukan novelis...tapi leyh la aku berimaginasi masuk dalam stowy Project Location ue...hehe...to all my followers...wait for the continue......

No comments:

Post a Comment